Caravane du Coeur

Afous-Afous ry toimii partnerina Caravane du Coeur-projektissa

”Sydämen karavaanin” kolmas editio, jonka on tarkoitus toteutua vuoden 2016 lopulla, tuo apua ja tukea Mauritaniassa sijaitsevan M’berran pakolaisleirin azawadilaisille orvoille ja leskille, samoin kuin Azawadin alueen nomadikoulujen oppilaille. Olosuhteet pakolaisleirillä ovat todella haastavat.

Ajatuksena on moraalisen tuen lisäksi tuoda ihmisille hyödyllisiä materiaaleja, kuten vaatteita ja koulutarvikkeita. Karvaani kulkee maateitse informoiden ja tuoden julkisuutta azawadilaisten vaikeaan tilanteeseen.

Orgaisaatio toivoo vuoropuhelua pakoilaisleirin asukkaiden kanssa ja tavoitteena on myös nähdä ja dokumentoida asukkaiden elämää kansainvälisen yleisön nähtäväksi, ja tätä kautta saada lisää mahdollista apua hädässä oleville, tavalla tai toisella.

Tukeaksemme projektia myymme tuaregien tekemiä kädentöitä, joiden koko tuotto menee lyhentämättömänä Caravane du Coeur-projektiin. Kaikki myytävänä olevat tuotteet löydät täältä.

Afous-Afous as a partner in the Caravan of the Heart project

The third edition of ”Caravan of the Heart”, which is programmed for the end of the year 2016, is targeting the help and support to the orphans and widows from Azawad who are living in harsh conditions in the refugee camp of M’berra in Mauritanie, and to the students of nomadic schools in Azawad area.

The idea is to bring not only the moral support but also the useful material like clothes and school supplies, with a caravan which will travel by land giving information and making more publicity to the fragile situation of these people.

The organisation hopes to exchange with the people in the camp and witness their lives to awake the international public and to find more support to the ones in need in one way or another.

To support the project our association is selling traditional handicrafts made by the Tuareg. The income of these products will go directly to the Caravane du Coeur project. You will find all the items for sale here.

Afous-Afous est le partnenaire dans le projet Caravane du Coeur

La 3ème édition de la Caravane du Coeur qui prévoit de partir fin 2016, veut apporter un soutien aux veuves, orphelins azawadiens dans une situation précaire et fragile M’Berra en Mauritanie et aux élèves des Écoles des Sables dans l’Azawad.

L’idée c’est d’apporter non seulement un soutien moral mais aussi des choses utiles comme des habits et du matériel scolaire. Les caravaniers souhaitent surtout échanger avec les réfugiés en leur apportant un réconfort moral et matériel.

Il s’agit aussi de témoigner de la vie de ces populations pour informer et sensibiliser l’opinion publique internationale en espérant qu’elle lui apporte son soutien d’une manière ou une autre.

Pour soutenir le projet notre association vend l’artisanat Touareg. Le bénéfices de les produits est donné pour le projet. Vous pouvez trouver l’artisanat ici.

caravane-du-coeur

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s